Iskolai ügyelet

Tisztelt Szülők!

A 2021. március 6-án megjelent 111/2021. (III. 6.) Korm. rendelet értelmében a 17/2021. (III. 5.) EMMI határozat – különösen annak 6. pontja – az alábbiak szerint módosul: Az óvodában és az iskolában – a védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. (III. 5.) Korm. rendelet szerint az óvodákban elrendelt rendkívüli szünet, illetve az általános iskolákban bevezetett tantermen kívüli, digitális munkarend időtartama alatt – a szülő, törvényes képviselő kérelmére az intézményvezető gondoskodik a gyermekek, tanulók napközbeni felügyeletének megszervezéséről. A szülő, törvényes képviselő kérelmét elektronikusan is benyújthatja az intézmény vezetőjének.

A gyermekfelügyelet csak a legszükségesebb esetben – különösen munkavégzés, védekezésben való részvétel – esetén vehető igénybe.

A fentiek alapján kérem, hogy a kérelem formanyomtatványt juttassák vissza iskolánkba. Amennyiben már a hétfői napra (2021.03.08) is kérnek felügyeletet, úgy még a hétvége folyamán küldjék el az aláírt szkennelt verziót az iskola e-mail címére (corvin.kertvaros@gmail.com).

Az étkezés megvalósulásáról még nincs információnk, de az biztos, hogy a hétfői napon még nem lesz szervezett formában, ezért aki hétfőre kér ügyeletet, az gondoskodjon gyermeke étkezéséről is!

 

Szilágyi Róbert S.
tagintézmény-vezető

Hozzászólások lezárva.